Tom Dumoulin wint de Giro en ondertussen staan zijn opvolgers al te trappelen.

Jens wint in Eibergen de OJC wedstrijd!

Jens, Tom en Daan promoveren naar hogere divisie!

Vandaag werd de tweede OJC wedstrijd gereden van de OJC competitie. 12 jeugd renners stonden aan de start. Tom was de eerste Zwaluw. Met een mooie 4e plek mag hij op 25 juni in de C divisie starten. Stein en Tristan hadden het lastig vandaag in divisie C. Stein had een goed begin en een zwaar einde. Tristan had het andersom. Erik  reed in het peloton een prima wedstrijd. Jens won de eindsprint met overmacht!

De B-divisie: Daan was gebrand op promotie. Met constant voorin rijden is dit met de 5e plek ook gelukt. Begon Hugo achterin maar door attent te rijden en op tijd door te schuiven belande hij aan de goede kant van het peloton. Jesse schoof steeds verder naar voren, na een paar ronden aan het elastiek. Hij, Kristian,  Diederik reden goed en halverwege het peloton toen er door een valpartij een breuk in het peloton onstond. Weg de kans op een goed resultaat. Ontzettend jammer.  Iedereen heeft wel zijn wedstrijd uit kunnen rijden.

De laatste wedstrijd was voor Luuk en Tjalle. Een  debuut voor Tjalle. Er ontstond al snel een kopgroep van drie. Luuk en Tjalle misten de slag maar Tjalle wist wel de peloton sprint te winnen. 4e plek dus. Luuk wist zich te handhaven in divisie A.

Een mooie wielerdag onder zomerse omstandigheden. Renners bedankt voor jullie strijdlust en ouders, opa's en oma's bedankt voor de ondersteuning!

Dinsdag 30 mei weer Koers. De  Zwaluwen Jeugd ZAC!

Ga naar boven