De trainingen zijn in de zomerperiode op elke dinsdag- en donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur.  We trainen in twee groepen, aangepast naar de snelheid en mogelijkheden van de deelnemers. Tijdens vakanties en op feestdagen trainen we niet. Bekijk onze kalender voor de exacte data en tijden.

Het uitgangspunt van onze trainingen is: plezier! Iedereen moet op zijn of haar niveau deel kunnen nemen aan de trainingen. De aandacht tijdens de trainingen gaat wel uit naar het rijden van wedstrijden. Elementen daarvan zullen met grote regelmaat terugkomen. Er komen (kleine) wedstrijdvormen aan bod, zoals een afvalkoers, tijdrit of criterium.

Wanneer?

We trainen in de zomerperiode vanaf het moment dat de zomertijd ingaat.  We gaan door tot eind september, wanneer de klok weer teruggezet wordt. In de winterperiode sluiten we aan bij de trainingen van de MTB-groep. Zo blijven we in beweging, houden we de conditie op pijl. En blijf je de fietstechniek verder bijschaven.

Waar?

De trainingen vinden plaats op het wielerparcours van het Sportpark Keizerslanden, aan de Borgelerdijk. Dit afgesloten parcours biedt een uitstekende en veilige omgeving om de trainingen uit te voeren.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een training? Neem dan contact op met onze jeugdafdeling via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar boven