MTB Juniors van Start!


Wielerverenging De Zwaluwen kent sinds 2014 een eigen MTB tak. Deze actieve en groeiende afdeling met ca 60 jeugdleden richt zich op de jeugd van 6 tot 16 jaar. Met een groep van enthousiaste trainers en begeleiders bieden we een gedegen trainingsprogramma onderverdeeld in diverse groepen.

Wat bieden we voor de jeugd:

  • Om de twee weken een training op zaterdagochtend 09.30 uur voor de jongere groepen
  • Wekelijkse training voor de oudere groepen
  • Afwisselend en recreatief programma
  • Aandacht voor techniek zoals schakelen, evenwicht houden en wendbaarheid
  • Opstart vanuit diverse locaties om afwisseling te kunnen bieden
  • Begeleiding en deelname aan (trainings)wedstrijden

Bekijk ons “MTB Juniors” programma op onze website www.zwaluwendeventer.nl of bezoek onze facebook pagina www.facebook.com/zwaluwendeventer.
De MTB Juniors zijn welkom op elke training welke in principe altijd doorgaat. Mocht het weer ons echt in de steek laten (storm of vrieskou) dan geven we dat zo spoedig mogelijk door (groepsapp, email, etc). We streven erna om op een vaste tijd terug te komen (zelfde plek als vertrek locatie) maar dit kan soms iets uitlopen. Ons trainingsprogramma zijn door onze gekwalificeerde KNWU trainers opgezet en de trainingen worden altijd begeleid met minimaal 2 volwassen trainers/begeleiders.
Afhankelijk van de vertrek locatie ligt de aandacht op veiligheid, techniek of onze MTB routes in de natuur. Na afloop willen we de training afsluiten met iets te drinken op het Wechelerveld of ons Clubhuis. Om het fietsen voor iedereen plezierig te houden vinden we het belangrijk dat iedereen zich confirmeert aan onze clubregels.


Wil je meefietsen kom dan gerust langs op de zaterdagmiddag. Je mag 2x meefietsen en daarna kun je lid worden. Heb je nog vragen, stel ze ons per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Graag tot ziens!

MTB Juniors poffertjes

Foto's MTB Juniors

VeluwseWintercompetitie

 

Kalender MTB Juniors

loader

MTB Juniors training

MTB links

Ga naar boven