Met trots fietsen wij bij WSV De Zwaluwen in ons groen rode tenue. Sinds een paar jaar hebben we nieuwe clubkleding. We rijden nu weer met het tenue waarmee we ooit begonnen zijn.

Als Zwaluwlid ben je verplicht in de clubkleding te fietsen. Het gaat om de ritten die vermeld staan op de website in teamstuff.

Via onze webshop bestel je onze clubkleding van Vermarc. Er zijn regelmatig pasdagen/avonden. We houden je op de hoogte via de nieuwsflits en onze FB pagina.

Je hebt de keuze uit twee kledinglijnen. Hieronder een korte toelichting.

Vermarc ESL teamwear (bron: website Vermarc)
ESSENTIAL LINE kledij biedt u de unieke Vermarc-kwaliteit en comfort.
De ES.L materialen en pasvorm zijn geoptimaliseerd om tegemoet te komen aan de technische vragen van wielrenners op alle niveaus, voor de meest uiteenlopende types renners. ES.L kledij biedt een uitzonderlijke meerwaarde door kwaliteitsmaterialen met functionele kenmerken en comfort te combineren. Met een uitgebreid gamma van kledij en accessoires biedt ES.L de essentiƫle basics en flexibele combinatiemogelijkheden om te voldoen aan ieders voorkeur. Draagbaarheid voor iedereen.

Vermarc PPR teamwear (bron: website Vermarc)
PRORACING.RESEARCH LINE is de elite collectie van Vermarc PR.R is de toegepaste research voor de ontwikkeling van wielerkledij voor professionele wielrenners.
Deze premium wielerkledij wordt gekenmerkt door technologische vooruitgang, innovatie en performance. De PR.R vederlichte materialen met carbon fiber sluiten perfect aan rond het lichaam waardoor het als een "tweede huid" wordt en waardoor elke beweging natuurlijk en comfortabel aanvoelt. De materialen en de details van de PR.R kledij laten de profrenners toe prestaties neer te zetten die moeilijk te overtreffen zijn. Carbon fiber technologie. Professionele testpiloten.

 

Ga naar boven