In de race ligt de oorsprong van de Zwaluwen. Sinds de oprichting kent de Zwaluwen een wedstrijd afdeling. De renners komen uit in verschillende disciplines op de weg, de baan en in het veld en zijn in de zomer en winter actief.

Training

Op de wielerbaan op Sportpark Keizerslanden organiseren we in het voorjaar en de zomer wegwedstrijden. Veel Zwaluwen doen bij deze clubwedstrijden hun eerste wedstrijdervaring op om vervolgens ‘echte’ KNWU wedstrijden te gaan rijden.

Evenementen

Om wedstrijden te rijden heb je een licentie nodig. Voor clubwedstrijden volstaat het basislidmaatschap van de KNWU (krijg je automatisch wanneer je lid wordt van DRV de Zwaluwen). Voor KNWU wedstrijden dient een licentie te worden aangeschaft. Alle informatie hierover vind je terug op www.knwu.nl

Contact

Veel wedstrijdrijders stellen hun eigen trainingsprogramma samen. Als club organiseren we ook gezamenlijke trainingen. Dit zijn vaak rustige trainingen, geschikt voor ieder niveau en perfect voor nieuwe rijders om ervaring op te doen. Hou voor deze trainingen de kalender in de gaten. Meer weten? Kom een keer langs bij een training, wedstrijd of andere evenement of neem contact op met één van de contactpersonen van de wedstrijdcommissie:

Jeroen Wolbrink, Henri Emens en Siebe Vrieswijk

Ga naar boven